پخش زنده
امروز: -
جمعی از مسئولان بردسکن همزمان با اعیاد شعبانیه و روز جانباز، با چهار جانباز سرافراز این شهرستان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،فرمانده سپاه بردسکن، مدیر آموزش و پرورش، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از کارشناسان حوزه ستادی آموزش و پرورش این شهرستان با جانبازان حمید گوهری، حسین محمدی، احمد قاسمی و محمود سالاری از جانبازان دوران ۸ سال دفاع مقدس دیدار و گفتگو کردند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن ضمن تبریک اعیاد شعبانیه از مقام جانبازان تجلیل کرد و گفت: جانبازان الگوی ماندگار صبر و ایثار هستند.
حبیب الله حاجیزاده، عنوان کرد: امروز اگر بخواهیم در حوزه مدیریتی موفق عمل کنیم باید با همان روحیه جهادی که جانبازان در دوران ۸ سال دفاع مقدس از نظام و انقلاب دفاع کردن باید سرلوحه کار مدیران قرار بگیرد.
وی خاطر نشان کرد: اعتلای امروز ایران اسلامی و حرکت به سوی قلههای افتخار مرهون ایثارگریهای جانبازان سرافراز است.
در این دیدارها، جانبازان به بیان خاطرات پرداختند.